Om u aan te melden vragen we u gebruik te maken van het aanmeldformulier. Klik hieronder om het aanmeldformulier te downloaden. Dit formulier kunt u digitaal invullen en mailen aan: info@kinderpraktijkvoorschoten.nl

Aanmeldformulier KPV 17

Op woensdag van 9.30-12.00 (met uitzonderingen van vakanties) is er een telefonisch (aanmeld)spreekuur. Nadia zal u dan te woord staan om uw vraag of aanmelding op te pakken. Zij zal u vragen om uw vraag toe te lichten en de eerste gegevens te laten noteren.

We begrijpen dat als u ons benaderd u graag snel een afspraak wilt. Toch lukt dit helaas niet altijd. Aanmeldingen zullen verwerkt worden op aanmelddatum. In ons team kijken we naar uw vraag en proberen dit te matchen op expertise van een van ons. Afhankelijk hiervan maken wij een intake afspraak.
Op dit moment hebben wij een ‘wachttijd’. De wachttijd bedraagt afhankelijk van uw vraag en eigen flexibiliteit 4-6 weken. Gezien de (naderende) zomervakantie zullen nieuwe aanmeldingen ingepland worden vanaf oktober 2018. Na de intake kan de behandeling veelal na 3 -4  weken van start gaan.