Gezien de drukte nemen wij beperkt cliënten aan. Voor cliënten uit de regio Holland Rijnland hebben we een aanmeld stop. 

 

Om u aan te melden vragen we u gebruik te maken van het aanmeldformulier.

Houd u er rekening mee dat vanaf 2019 de kinderpraktijk alleen nog geopend zal zijn onder schooltijd.

Klik hieronder om het aanmeldformulier te downloaden. Dit formulier kunt u digitaal invullen en mailen aan: info@kinderpraktijkvoorschoten.nl

Aanmeldformulier KPV 17

Na het aanmeldformulier nemen wij contact met u op en zullen we de werkwijze verder toelichten. In de ‘wachttijd’ maken we graag gebruik om alvast verdere informatie uit te vragen om een goed beeld te krijgen van het gedrag van uw kind. De ontwikkelingsvragenlijst en schoolvragenlijst zullen dan ook digitaal worden toegestuurd aan u. Indien u dit wenst kunt u deze formulieren ook alvast downloaden van de website en gelijk retour sturen met het aanmeldformulier.

Op woensdag van 9.30-12.00 (met uitzonderingen van vakanties) is er een telefonisch (aanmeld)spreekuur. Nadia zal u dan te woord staan om uw vraag of aanmelding op te pakken. Zij zal u vragen om uw vraag toe te lichten en de eerste gegevens te laten noteren.

We begrijpen dat als u ons benaderd u graag snel een afspraak wilt. Toch lukt dit helaas niet altijd. Aanmeldingen zullen verwerkt worden op aanmelddatum. In ons team kijken we naar uw vraag en proberen dit te matchen op expertise van een van ons. Afhankelijk hiervan maken wij een intake afspraak.