Op dit moment is er een aanmeldstop (08-09-2019). Vanwege drukte kunnen aanmeldingen niet opgepakt worden.  Wij adviseren u om verder te zoeken naar passende hulp voor uw kind. Vanaf 01-11-2019 bekijken we of aanmelden weer mogelijk is.

 

Indien er weer ruimte is om aan te melden kunt u hieronder lezen hoe de aanmeldprocedure verloopt.

Om u aan te melden vragen we u gebruik te maken van het aanmeldformulier.Houd u er rekening mee dat de kinderpraktijk alleen geopend is onder schooltijd.

Klik hieronder om het aanmeldformulier te downloaden. Dit formulier kunt u digitaal invullen en mailen aan: info@kinderpraktijkvoorschoten.nl

Aanmeldformulier KPV 17

Na het aanmeldformulier nemen wij contact met u op en zullen we de werkwijze verder toelichten. In de ‘wachttijd’ maken we graag gebruik om alvast verdere informatie uit te vragen om een goed beeld te krijgen van het gedrag van uw kind. De ontwikkelingsvragenlijst en schoolvragenlijst zullen dan ook digitaal worden toegestuurd aan u. Indien u dit wenst kunt u deze formulieren ook alvast downloaden van de website en gelijk retour sturen met het aanmeldformulier.

We begrijpen dat als u ons benaderd u graag snel een afspraak wilt. Toch lukt dit helaas niet altijd. Aanmeldingen zullen verwerkt worden op aanmelddatum. In ons team kijken we naar uw vraag en proberen dit te matchen op expertise van een van ons. Afhankelijk hiervan maken wij een intake afspraak.