Bij Kinderpraktijk Voorschoten geven we iedereen graag alle tijd die hij of zij verdient. Vanwege drukte kan het hierdoor zijn dat de wachttijd soms wat langer is dan gewenst. Indien er een wachtlijst is bekijken we in overleg met u of uw vraag bij ons past en of het raadzaam is om uw kind op de wachtlijst te plaatsen. Zo niet dan adviseren wij u om verder te zoeken naar passende hulp voor uw kind. Op dit moment (28-09-2020) is de wachttijd, afhankelijk van uw eigen flexibiliteit, momenteel 2 tot 4 weken tot het intake gesprek en 4 tot 6 weken tot start van de behandeling. 

Hieronder kunt u lezen hoe de aanmeldprocedure verloopt.

Om u aan te melden vragen we u gebruik te maken van het aanmeldformulier. Houd u er rekening mee dat de kinderpraktijk alleen geopend is onder schooltijd.

Klik hieronder om het aanmeldformulier te downloaden. Dit formulier kunt u digitaal invullen en mailen aan: info@kinderpraktijkvoorschoten.nl

Na het aanmeldformulier nemen wij contact met u op en zullen we de werkwijze verder toelichten. In de ‘wachttijd’ maken we graag gebruik om alvast verdere informatie uit te vragen om een goed beeld te krijgen van het gedrag van uw kind. De ontwikkelingsvragenlijst en schoolvragenlijst zullen dan ook digitaal worden toegestuurd aan u. Indien u dit wenst kunt u deze formulieren ook alvast downloaden van de website en gelijk retour sturen met het aanmeldformulier.

We begrijpen dat als u ons benaderd u graag snel een afspraak wilt. Toch lukt dit helaas niet altijd. Aanmeldingen zullen verwerkt worden op aanmelddatum. In ons team kijken we naar uw vraag en proberen dit te matchen op expertise van een van ons. Afhankelijk hiervan maken wij een intake afspraak.